(untitled) (Academicia Globe: Inderscience Research, 2022)
Ushbu maqolada texnologiy fanining o‘ziga xos xususiyati o‘quvchilarni ma’naviy va moddiy madaniyat dunyosiga jalb qilish, texnologiya fanining vazifalari o‘quvchilarning mehnat va texnologik madaniyatini, texnologik bilim va ko‘nikmalar tizimini shakllantirish va mehnatni tarbiyalashi haqida so`z yuritiladi