(untitled) (Academicia Globe: Inderscience Research, 2022)
Ushbu maqolada texnologiya fanini o`qitishda davlat ta’lim standarti, malaka talablari, o‘quv dasturlarida o‘zaro va boshqa ta’lim tizimlari o‘rtasidagi integratsiya, fanini o‘qitishda metapredmet kompetensiyalar va shu kabi ma`lumotlar bayon qilinadi