(untitled) (Academicia Globe: Inderscience Research, 2022)
Ushbu maqolada avtotransport shinalarini tiklash, eskirgan shinalar chiqindilarni qayta ishlashning dolzarb muammosi, ishlatilgan avtomobil shinalarini yo`qotishning usullari, Shinalarni qayta ishlashning fizik usullari kabi mavzular yoritiladi