(untitled) (Academicia Globe: Inderscience Research, 2022)
O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti Sh.O.Mirziyoev “Bugungi kunda mamlakatimizni yangilash va modernizatsiya qilish, uni innovatsion asosda rivojlantirish, Matematika o‘qitish nazariyasi va metodikasi o‘quvchilarning rivojlanishi. Umumiy o‘rta talim maktablardada “Matematika” fani bo‘yicha o‘quv dasturi haqida bayon etilgan.