(untitled) (Academicia Globe: Inderscience Research, 2022)
Ushbu maqolada tadbirkorlik faoliyatining istiqbollari va ularning davlat tomonidan rivojlantirish yo`llari, ilmiy-texnika taraqqiyoti sharoitida sanoatning yetakchi sohalarini yangi texnologiyalarga o`tishi haqida so`z yuritiladi