EKSTRIMAL MASALALAR VA ULARNING YECHILISH USULLARI (Academicia Globe: Inderscience Research, 2022)
Ushbu maqolada matematika fanida o’quvchilarni murakkab ekstrimal masalalarni yechishdagi usullar tahlil etiladi.