XALQ PEDAGOGIKASI TARBIYA TAJRIBALARI MAJMUIDIR (Academicia Globe: Inderscience Research, 2022)
Ushbu maqolada bolalarning ta`lim va tarbiyasida xalq pedagogikasining o`rni va ahamiyati shuningdek xalq og`zaki ijodi, ertak, maqol, bolalar o‘yinlari va o‘yinchoqlarida va hokazolarda saqlanib qolgan pedagogik omillar haqida so’z yuritilgan.